Kilpailut » Videoklipin lähetysohje

Vallitsevasta tilanteesta johtuen kisaan on mahdollista osallistua myös lähettämällä videoklippi, jossa esiinnyt ja laulat Tangoseniori-sarjassa tangon tai Satumaa-sarjassa oman listasi mukaisen laulun omalla äänelläsi joko taustamusiikin kanssa tai ilman säestystä (välisoittoa ei tarvitse laulaa;-)).

Ilmoita esityksesi aluksi nimesi ja sarjasi sekä kappaleesi nimi. Videon kuvaaminen onnistuu hyvin älypuhelimella tai tabletilla. Toki vanhaan tapaan videokameraakin voi käyttää ja lähettää siitä digitallenne. Tallenne on kuvattava vaakatasoon (kuten tv-kuva) ja sen on oltava pakkaamaton, muokkaamaton, mp4-, avi- tai mov-muotoinen tiedosto.

Valitse seuraavista itsellesi luontevampi tallenteen lähettämistapa:

Satumaalaulukilpailut/Timo Saarimäki, Yrjöntie 4, 60560 HALKOSAARI

Mikä on WeTransfer-toiminto? Sen avulla voidaan lähettää isoja, max 2GB tiedostoja suhteellisen pienessä ajassa normaaliin sähköpostilähetykseen verrattuna. Vastaanottaja saa viesti omaan sähköpostiinsa ja ottaa lähetetyn tiedoston talteen.

Vinkit Wetransfer-toiminnon käyttämiseen:

  • Kirjoita osoitekenttään wetransfer.com (ei tarvitse kirjautua mihinkään)
  • Älylaitteella voit suoraan painaa ´Send a file?´-kohdasta ja lisätä plus-painikkeesta kuvakirjastostasi kuvaamasi klipin. Sitten kirjoitat email to -kohtaan satumaalaulukilpailut(at)gmail.com sekä alempaan kohtaan oman sähköpostiosoitteesi. Laita viestikenttään (Message) laulukilpailusi nimi ja sarja, esim. Tangojuniori2024, Tangonuori2024, Tangoseniori45/2024 tai Tangoseniori65/2024 sekä oma nimesi ja etene eteenpäin ja varmista, että ´Send an email´on valittuna ja paina ´Next´.
  • Tietokoneella toimiessasi WeTransferin etusivulla kysytään hyväksyminen sivuston käyttöön ´I agree´-painikkeen kautta. Sitten valitset videoklippisi, jonka olet tallentanut tietokoneellesi ja kirjoitat email to -kohtaan satumaalaulukilpailut(at)gmail.com sekä alempaan kohtaan oman sähköpostiosoitteesi. Laita viestikenttään (Message) laulukilpailusi nimi ja sarja, esim. Tangojuniori2024, Tangonuori2024, Tangoseniori45/2024 tai Tangoseniori65/2024 sekä oma nimesi ja etene eteenpäin ja varmista, että ´Send email transfer´ on valittuna. Sitten vain painat ´Transfer´ ja odottelet.

Lähetyksen kesto riippuu yhteytesi nopeudesta. Itse jouduin menetelmää testatessani aktivoimaan lähetyksen uudelleen, joten maltti on valttia tässäkin.

Lähetysjärjestelmä kuittaa tekstin ´You´re done! Silloin tiedät onnistuneesiJ

Otan vielä yhteyttä, kun avaan lähetyksesi ja varmistan, että kaikki on ok.