Tuloksia 2020 » Tangoseniori-laulukilpailut finaalit 2020 pidettiin Seinäjoella

Tangoseniori-laulukilpailun finaalit järjestettiin 1.11.2020 Kulttuurikeskus Kalevan Navetassa Seinäjoella.

Tänä vuonna voitiin koronan vuoksi järjestää vain kaksi esikarsintaa, toinen Keskisen kyläkaupassa ja toinen Hotelli Nokia Edenissä. Laulajat lähettivät kevään aikana videoklippejä. Esikarsintojen ja videoklippien perusteella laulajat valittiin semifinaaliin, josta finalistit valittiin sarjoihin naiset ja miehet yli 45 vuotta ja naiset ja miehet yli 65 vuotta.

Laulukilpailun taso oli tänäkin vuonna hyvä, kertoivat Suomalaisen tangon Satumaa ry:n puheenjohtaja Ilmari Ylä-Autio ja tuottaja Anne Salo.

45-vuoriaiden naisten sarjan voitti Pirkko Niku-Parttimaa Pedersörestä. Superfinaalissa toiseksi tuli Päivi Hökkä Laukaalta ja kolmanneksi Susanna Starck Vaasasta.

Miesten 45+ sarjan voitti Heikki Rahko Kajaanista. Superfinaalin kakkonen oli Matti Peltonen Kemiönsaarelta. Kolmanneksi sijoittui Jarkko Salmi Janakkalasta.

Naisten 65-vuotiaiden sarjassa paras oli Marita Ilmonen Äänekoskelta, joka superfinaalissa voitti Raija Koson Vantaalta. Kolmas oli Mervi Niinijärvi Jyväskylästä.

Miesten 65+sarjan paras oli Pekka Vaattovaara Hollolasta, jolle superfinaalissa tiukan vastuksen antoi Raimo Junnikkala Sauvosta. Kolmas oli Oiva Makkonen Joutsenosta.