Tangoseniori » Tangoseniori ilmoittautuminen

Tangot valitaan Melplayn laululistalta (ID 111).
Lauluvideon lähetysohje

Ilmoittautuminen Tangoseniori
Ilmoita tango, jonka laulat esikarsinnassa ja myös sävellaji jos se on eri kuin listassa mainittu. Tango valitaan osoitteesta www.suomalaisentangonsatumaa.fi/tangoseniori -> tangot *
Laulukilpailun voittajan oikeudet ja velvollisuudet

Laulukilpailun voittajan oikeudet

1. Voittajat Tangoseniori-sarjasta 45+ ja Tangoseniori-sarjasta 65+ saavat käyttää Tangoseniori 45+ ja Tangoseniori 65+ -titteleitä.

2. Voittajat saavat esiintyä Seinäjoen Tangomarkkinoilla, siten kuin myöhemmin tarkemmin ilmoitetaan.

3. Muista mahdollisista eduista neuvotellaan erikseen.

Laulukilpailun voittajan velvollisuudet

1. Osallistumismaksu 30€, maksetaan ennakkoilmoittautumisen yhteydessä tilille FI2941080010453259. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti, kuten säännöissä on todettu. Jälki-ilmoittautuminen paikan päällä, ellei säännöissä mainittu kilpailijoiden yläraja ole ylittynyt, 35€, käteismaksu.

2. Hyväksyn kilpailussa esityksien kuvaamisen ja taltioinnin, sekä niiden käytön esityksien arvioinnissa ja Suomalaisen tangon satumaan ry:hyn liittyvässä viestinnässä.

3. Voittajat (Tangoseniorit) ovat velvollisia esiintymään jossakin Suomalaisen tangon Satumaa ry:n järjestämässä tilaisuudessa/tapahtumassa ilman korvausta.

4. Olen tutustunut edellä mainittuihin ehtoihin (laulukilpailun voittajan oikeudet ja velvollisuudet), hyväksyn ne ja sitoudun noudattamaan niitä. *

Tietosuojaselosteemme voit lukea täältä