Satumaa -laulukilpailu » Satumaa-kilpailun tulokset 2022

SATUMAA-LAULUKILPAILUN FINAALIT SÄVÄHDYTTIVÄT

Tangovekarat Ilona Napari ja Joona Kotiranta

Satumaa-laulukilpailun finaalit 7.7.2022 Seinäjoen kaupungin valtuustosalissa olivat jälleen korkeatasoiset ja kiinnostivat salintäyteistä yleisöä.

Kun yleisöstä osa oli kiinnostunut eri sarjoista, katsomo ikään kuin ”uusiutui” iltapäivän aikana. Kaiken kaikkiaan 330 henkeä koki finaalien jännitystä.

Tangovekara-sarja (7-9) oli mukana muutaman vuoden jälkeen ja hyvä oli, kun sarja otettiin mukaan. Laulajia oli runsaasti ja lasten laulaminen antoi väriä ja kiinnostusta. Ja tasoa oli!

Superfinaalissa voittajaksi kruunattiin pirteä ja taitava tyttö Lappeenrannasta- Ilona Napari. Superfinaalissa oli mukana Verla Peurala Huittisista.

Poikien sarjan voitti Joona Kotiranta Huittisista.

Tangojuniori-sarja (10-13)

Superfinaalissa oli vastakkain kaksi todella taitavaa ja lahjakasta laulajaa. Sofia Murtojärvi Sastamalasta kruunattiin voittajaksi; Nikole Sokolova Lappeenrannasta jäi niukasti toiseksi

Poikien sarjassa voiton vei Elia Maijala Tampereelta, joka superfinaalissa kukisti seinäjokelaisen Timi Pollarin.

Tangojuniorivoittajat Sofia Murtojärvi ja Elia Maijala

Tangonuori-sarja (14-17)

Finaali oli jännittävä. Jännitys huipentui, kun superfinaalissa olivat mukana erinomaiset laulajat Eveliina Eloranta Kankaanpäästä ja Tiuku Suomi Forssasta sekä poikien sarjassa Theo Maijala Tampereelta.

Voittajiksi kruunattiin Eveliina Eloranta ja Theo Maijala.

Tuomaristo oli arvovaltainen. Puheenjohtajana tangoseniori-voittaja Petri Ritari ja jäseninä musiikkipainotteisen luokan luokanopettaja Pirjo Kotkaniemi, lehtori Risto Mikkola, tangokuningatar Heidi Pakarinen ja luokanopettaja, säveltäjä Jussi Rasinkangas. Tuomariston sihteerinä toimi Virpi Salo.

Finaalien juontajana toimi tangokuningatar Johanna Debreczeni.

Finaalien aikana puheenjohtaja Ilmari Ylä-Autio ilmoitti, että Johanna Debreczeni ja Heidi Pakarinen olivat suostuneet Satumaa-laulukilpailun suojelijoiksi.

Tangonuorivoittajat Eveliina Eloranta ja Theo Maijala