Kilpailut » Lauluvideon lähetysohje

LAULUVIDEO

Kisaan on mahdollista osallistua lähettämällä lauluvideo, jossa kilpailija esiintyy ja laulaa Satumaa-laulukilpailussa oman listan mukaisen laulun tai Tangoseniori-laulukilpailussa tangon omalla äänellä joko taustamusiikin kanssa tai ilman säestystä (välisoittoa ei tarvitse laulaa).

 

LAULUVIDEON KUVAAMINEN

Kilpailija ilmoittaa esityksen alussa oman nimen, sarjan ja esitetyn kappaleen nimen.

Videon kuvaaminen onnistuu hyvin älypuhelimella, tabletilla tai videokameralla. Tallenne on kuvattava horisontaalisesti eli vaakatasossa. Tallenteen pitää olla muokkaamaton, pakkaamaton ja  mp4-, avi- tai mov-muotoinen tiedosto.

 

LAULUVIDEON LÄHETTÄMINEN

Lauluvideon voi lähettää kahdella eri tavalla:

  • Lähettämällä wetransfer.com -sivustoa käyttäen sähköpostiosoitteeseen satumaalaulukilpailut(at)gmail.com
  • Postittaa lauluvideo USB-muistitikun avulla seuraavaan osoitteeseen.

Satumaalaulukilpailut / Timo Saarimäki, Yrjöntie 4, 60560 HALKOSAARI

Mikä on WeTransfer?

Sen avulla voidaan lähettää isoja, max 2GB kokoisia tiedostoja suhteellisen pienessä ajassa normaaliin sähköpostilähetykseen verrattuna. Vastaanottaja saa viesti omaan sähköpostiinsa ja ottaa lähetetyn tiedoston talteen.

Vinkit Wetransfer-toiminnon käyttämiseen:

  1. Kirjoita osoitekenttään wetransfer.com (Sisäänkirjautumista ei vaadita)
  2. Älylaitteella voi suoraan painaa “Send a file?” -kohdasta ja lisätä plus-painikkeesta kuvakirjastosta kuvatun lauluvideon. Tämän jälkeen kirjoitat “email to” -kohtaan satumaalaulukilpailut(at)gmail.com ja alempaan kohtaan oman sähköpostiosoitteeni. Kirjoita viestikenttään (Message) oman laulukilpailun nimi ja sarja, esimerkiksi Tangovekara-sarja, Tangojuniori-sarja, Tangonuori-sarja, Tangoseniori-sarja 45+ tai Tangoseniori-sarja 65+ ja oma nimi. Varmista “Send an email” -painikkeen olevan valittuna ja paina “Next”.
  3. Tietokoneella WeTransferin etusivulla paina “I agree” -painiketta, jotta sivua voi käyttää lauluvideon lähettämiseen. Tämän jälkeen valitse lauluvideo, jonka olet tallentanut tietokoneellesi ja kirjoitat email to -kohtaan satumaalaulukilpailut(at)gmail.com ja alempaan kohtaan oman sähköpostiosoitteesi. Kirjoita (Message) viestikenttään oman laulukilpailun nimi ja sarja, esimerkiksiTangovekara-sarja, Tangojuniori-sarja, Tangonuori-sarja, Tangoseniori-sarja 45+ tai Tangoseniori-sarja 65+ ja oma nimi. Varmista “Send an email” -painikkeen olevan valittuna, paina “Next” ja odota. Lähetyksen kesto riippuu oman nettiyhteyden nopeudesta. Tarvittaessa lähetys pitää aktivoida uudestaa. Lähetysjärjestelmä kuittaa tekstin “You´re done! Silloin tiedät onnistuneesi”.
  4. Timo Saari on vielä yhteydessä, kun on tarkistanut tallenteen.