Sinivalkoisten sävelten ja runojen iltapäivä

Sinivalkoisten sävelten ja runojen iltapäivä

Lauantaina 13.1.18 klo 15.00 on Hotelli-Ravintola Almassa todellista tangojen ja runojen säkenöintiä, kun kuullaan Tangon sanoitus- ja sävellyskilpailun ja Nuorten runokilpailun parhaat tangot ja runot. Molemmat kilpailut sisältyivät itsenäisyytemme 100-vuotisohjelmaan.

Tangon sävellyskilpailun myötä haetaan uusia tangoja, joita nuoret voisivat ottaa ohjelmistoonsa. Tälläkin kertaa tekijät ovat tunnettuja. Voittajakappale Sydän sinivalkoinen on Katja Eslen käsialaa. Hän voitti vuonna 2016 Seinäjoen tangomarkkinoiden vastaavan kilpailun tangolla Sinua rakastetaan. Palkittujen joukossa on myös Vesa Tuomi, jonka säveltämä tango Rannalla kuuluu nuorten suosituimpiin kappaleisiin. Molemmat tangot kuullaan tilaisuudessa.

Nuorten runokilpailun, jonka teema oli Rakkaus sinivalkoinen, palkittavat runot tulkitsee näyttelijä, ohjaaja Timo Kankainen, joka lausuu myös muita runoja, kuten myös tilaisuuden juontaja Teija Ahtiainen.

Laulajien joukossa on kaksi tangonuorta, Charlotta Saari ja Tuulikki Kuuskeri ja tangonuori-superfinalisti Eveliina Hämäläinen– tulevia tangokuningattaria?

Iltapäivän muita tangotaitajia ovat vuoden 2017 tangoseniori, tangoprinssi Petri Ritari ja tangoprinsessa Katja Esle. Vuoden 2017 tangojuniori-laulukilpailun superfinalisti Aleksi Romo on hänkin taitava ja valloittava esiintyjä. Vasta 12-vuotis Melissa Taimiala esittää tilaisuudessa yhden palkituista tangoista. Laulajia säestää monipuolinen lahjakkuus Rami Loukola.

Liput 10€ ovelta, käteismaksu. Järjestää Suomalaisen tangon Satumaa ry

lisätietoja:
Ilmari Ylä-Autio, Suomalaisen tangon Satumaa ry:n puheenjohtaja 040 550 44 63