Suojelijat

Suojelijoiden tervehdykset

Tangojuniori -suojelijoina toimivat tangokuninkaalliset Aki Samuli Johanna Debreczeni ja Jouni Keronen.

***

indexHeippa tytöt ja pojat!
Laulaminen on kivaa! Se on myös hyvä harrastus. Itselläkin lauluharrastus lähti käyntiin, koska laulaminen oli niin mukavaa. Vuosien varrella laulajan ammatista tuli unelma ja myöhemmällä iällä siitä tuli selkeä tavoite. Tangonuorilaulukilpailu antaa mahdollisuuksia omien taitojen testaamiseen, mutta samalla myös niiden kehittämiseen. Tangojuniorisarjassa voi laulaa kauneimpia lastenlauluja ja tangonuori-sarjassa iskelmiä ja tangoja. Varsinkin tangojen esittäminen on mielenkiintoista; sijaa voi antaa tulkinnalle ja persoonalliselle esiintymiselle.
Tangonuorilaulukilpailun yksi arvoista on perhekeskeisyys. Esikarsinnoissa, semifinaaleissa ja finaaleissa ovat perheet mukana. Ystävät kannustavat! Tavoitteena onkin luoda tilaisuuksia, joissa viihdytään ja koetaan yhdessä olemisen riemua!

Esikarsinnoissa asiantuntevat tuomarit antavat myönteistä palautetta ja vinkkejä siitä, miten laulamista ja esiintymistä voisi kehittää.
Tangojuniorilaulukilpailuja on järjestetty jo muutamana vuotena. Tytöt ja pojat ovat antaneet hyvää palautetta, joka kannustaa myös järjestäjiä tekemään parhaansa. Omasta puolestani toivotan mahdollisimman monen tytön ja pojan mukaan tangonuori-laulukilpailuun kokemaan elämyksiä ja luonnollisesti myös laulukilpailuun sisältyvää jännitystä!

Johanna Debreczeni
laulukilpailun suojelija, tangokuningatar

***

Hei kaikki laulun ystävät!

Olen iloinen saadessani liittyä tangojunioreiden suojelijaksi. Uskon, että minulla on paljon annettavaa pitkänlinjan hyvin JouniKeronenmonimuotoisen muusikkourani kautta. Toisaalta olen varma, että vähintäänkin yhtä paljon tulen saamaan voimaa omaan tekemiseeni teiltä innokkailta laulajilta tukijoukkoinenne. Musiikki harrastuksena antaa äärimmäisen hyvät eväät aikuisuuteen, tekipä sitten “isona” mitä tahansa. Itsensä avaaminen muille esiintymisen keinoin on aina haastavaa ja sitä kautta hyvin tehokas tapa tutustua itseensä.

Omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen ja hyväksyminen antavat loistavan kasvupohjan terveelle itsetunnolle. Oikotietä huippusuorituksiin ei ole, mutta monia turhia mutkia tai harhapolkuja kehittymisen tiellä voidaan välttää jo olemassa olevan tiedon ja kokemuksen ansiosta. Menestyneimmät ihmiset ovat usein myös eniten epäonnistuneita. Virheitä ei saa pelätä, vaan niitä tulee tervehtiä ilolla, koska mistään ei voi oppia niin paljon kuin tehdyistä virheistä.

Kaikki joukolla laulamaan, kannustamaan ja pitämään hauskaa yhdessä.

Terveisin Jouni Keronen, tangokuningas