Esikarsintapaikat, semifinaali ja finaali

Esikarsintapaikat

Tangojuniori-sarja on tarkoitettu 8-12-vuotiaille tytöille ja pojille (2006-2010 syntyneet). Tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan. Tangojuniori-sarjaan osallistuvat laulavat yhden laulun. Laulut on ilmoitettu kohdassa Tangojuniorikilpailun kappaleet.

shapeimage1913 vuotta täyttänyt tai täyttävä (vuonna 2005 syntynyt) voi valita, kumpaan sarjaan osallistuu. Laulu valitaan vaitun sarjan mukaisesti.

Tangonuori-sarja on 14-17 vuotta täyttäneille tytöille ja pojille (2001-2004 syntyneet). Tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan.Tangonuori-sarjan esikarsinnassa osallistujat laulavat yhden laulun. Osallistuja voi valita esittääkö tangon vai iskelmän. Laulut on ilmoitettu kohdassa Tangonuorikilpailun kappaleet.

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu 20 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Tangojuniori tilille FI29 4108 0010 4532 59. Ilmoittaudu ennakkoon alla olevalla lomakkeella. Jos samasta perheestä osallistuu kilpailuun kaksi tai useampia laulajia, osallistumismaksu on 15 €/laulaja.

Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Kaikki *-merkillä olevat kohdat ovat pakollisia. Huom! Kirjoita sähköpostiosoitteesi @-muodossa jos haluat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostiin.

Satumaa -laulukilpailuun ilmoittautuminen

 

Varmenne