Ilmoittautuminen

Seinäjoen jalkapallokerho (SJK) ja Suomalaisen tangon Satumaa ry ovat sopineet, että SJK:n lähes kaikissa  kotiotteluissa tangojuniori-laulukilpailun aikaisempien vuosien voittajat ja osa tämän vuoden voittajista saavat mahdollisuuden laulaat Maamme-laulun! Laulajien valinnoista ilmoitetaan lähiaikoina! 

Tangojuniori-sarja on tarkoitettu 8-12-vuotiaille tytöille ja pojille (2005-2009 syntyneet). Tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan. Tangojuniori-sarjaan osallistuvat laulavat yhden laulun. Laulut on ilmoitettu kohdassa Tangojuniorikilpailun kappaleet.

shapeimage1913 vuotta täyttänyt tai täyttävä (vuonna 2004 syntynyt) voi valita, kumpaan sarjaan osallistuu. Laulu valitaan vaitun sarjan mukaisesti. 

Tangonuori-sarja on 14-17 vuotta täyttäneille tytöille ja pojille (2000-2003 syntyneet). Tytöt ja pojat kilpailevat omissa sarjoissaan.Tangonuori-sarjan esikarsinnassa osallistujat laulavat yhden laulun. Osallistuja voi valita esittääkö tangon vai iskelmän. Laulut on ilmoitettu kohdassa Tangonuorikilpailun kappaleet.

Ilmoittautuminen

Osallistumismaksu 20 €, maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä Tangojuniori tilille FI84 1140 3000 4379 16. Ilmoittaudu ennakkoon alla olevalla lomakkeella. Jos samasta perheestä osallistuu kilpailuun kaksi tai useampia laulajia, osallistumismaksu on 15 €/laulaja.

Täytä lomakkeen kaikki kohdat huolellisesti. Kaikki *-merkillä olevat kohdat ovat pakollisia. Huom! Kirjoita sähköpostiosoitteesi @-muodossa jos haluat vahvistuksen ilmoittautumisestasi sähköpostiin.

Tangojuniori-kilpailuun ilmoittautuminen

 

Varmenne